018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšeni dileri

Komentari: isključeni

U organizovanoj akciji, policijski službenici Policijske uprave u Nišu, juče su uhapsili Milana M. (1982) iz Niša i doneli mu rešenje o zadržavanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela – neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga. Postoje osnovi sumnje da je Milan M. 19. februara, prodao Predragu M. (1983) iz okoline Niša, jedan paketić praškaste supstance nalik na heroin, ukupne težine 0,40 grama. Takođe, na adresi prebivališta Milan M. je neovlašćeno radi dalje prodaje, držao 11 paketića od najlona ispunjena praškastom supstancom nalik na opojnu drogu heroin u ukupnoj težini od 4,10 grama i jednu vagicu za precizno merenje.

Istog dana, osumnjičeni Milan M. je stavio na raspolaganje prostorije svoje kuće Petru P. (1981) iz Niša, Ivici A. (1980) iz Niša i Danilu K. (1989) iz okoline Bele Palanke, da konzumiraju heroin, koju im je prethodno prodao.

Nakon isteka mere zadržavanja Milan M. će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu u Nišu.

U nastavku akcije juče je uhapšen Gorana M. (1982) iz Niša i doneli mu rešenje o zadržavanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Postoje osnovi sumnje da je Goran M. dana 19.02.2014.godine, prodao Vladici M. (1976) iz Niša, paketić sa praškastom materijom nalik na opojnu drogu heroin, ukupne težine 1,8 grama. Prilikom pregleda, kod Gorana M. je pronađena biljna materija, nalik na opojnu drogu marihuanu, težine 7,9 grama dok je prilikom pretresanja stana na adresi prebivališta, kod istog pronađena biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 0,50 grama.

Nakon isteka mere zadržavanja Goran M. će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu u Nišu.

Povezane vesti