018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšen zbog ubistva policajca kod Bujanovca

Komentari: isključeni

Na teritoriji opštine Bujanovac policija je uhapsila osobu za koju se sumnja da je bila suvozač u automobilu koji je pokosio policajca Gorana Đorđevića, koji je kasnije podlegao povredama, saznaje Tanjug.

Osumnjičenom je određen pritvor od 48 sati. Kako je navedeno, u cilju istrage policija ne želi da saopštava druge detalje.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je na tragu i vozaču koji nije zaustavio automobil kada ga je u ponedeljak 44-godišnji policajac zaustavljao.

Đorđević je preminuo juče u Kliničkom centru Niš, gde je primljen sa teškim povredama grudnog koša i glave.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je ubistvo policajca Đorđevića kod Velikog Trnovca napad na državu kojoj je time nanet žestog udarac i naglasio da se slučaj mora rešiti do kraja, kao i da će odgovor biti žestok.

„Rešićemo slučaj po bilo koji cenu. Ovime ja ne pretim, već kažem da ćemo preduzeti sve zakonom predviđene mere“, rekao je Tanjugu Veljović i dodao da je policija sposobna da kontroliše teritoriju države i svaki njen pedalj.

Prema nezvaničnim saznanjima, Đorđević je posumnjao da je u toku primopredaja droge iz jednog automobila marke „audi“ švajcarskih tablica, zbog čega je i hteo da postupi u skladu sa zakonom, ali je namerno udaren kolima nakon čega je od podlegao povredama.

(Tanjug)

Povezane vesti