018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšen zbog silovanja

Komentari: isključeni
Tagovi:

Niška policija lišila je slobode četrdesetdvogodišnjeg crnogorskog državljanina S. D., zbog osnovane sumnje da je silovao dvadesetdevetogodišnju Nišlijku S. I. Osumnjičenog je saslušao istržni sudija, posle čega mu je odredio pritvor u trajanju od mesec dana, rekla je za NTV PR Višeg suda Tamara Cvetanović.

Službenici Policijske uprave, 5. maja slobode su lišili i tridesetogodišnjeg Predraga S. iz Niša, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva. Sumnja se da je Predrag 5. maja od 12 do 13 sati, od radnica tri trgovinske radnje, uz pretnju šrafcigerom, oduzeo novac u iznosu od 26.000 dinara. Posle zadržavanja, osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja. Tokom jučerašnjeg dana, slobode je lišen i pedesetogodišnji Predrag S. takođe iz Niša, zbog sumnje da je šestog maja oko 5 sati, iz Saborne crkve ukrao 3.340 dinara, preteći radniku obezbeđenja. Posle mere zadržavanja, osumnjičeni će0, uz  krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.

Inače, od 1. do 6. maja, na području Policijske uprave Niš, dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice izgubilo život, jedno zadobilo teške telesne povrede, a desetoro lakše. Dvanaest vozača je zadržano zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopštavaju iz niškog MUP-a.

Povezane vesti