018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Uhapšen žandarm zbog ubistva Ranka Panića

Policija je uhapsila pripadnika Žandarmerije Nikicu Ristića, osumnjičenog za ubistvo Ranka Panića, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović gostujući na RTS.

Time je posle šest godina pronađen, kako se sumnja, čovek koji je ranio Ranka Panića 2008. na protestnom minitingu Srpske radikalne stranke .

Nakon šest godina, policija je uhapsila osumnjičenog za ubistvo Ranka Panića, pripadnika Žandarmerije NIkicu Ristića. On se, kako je RTSu potvrdio minister policije Nebojša Stefanović, trenutno nalazi u pritvoru koji mu je odredio sud. Ministar nije želeo da iznosi detalje istrage, ali je istakao da je posebno ponosan što ništa o toj temi nije iscurilo u javnost.

Podsećamo, Ranko Panić je teško povređen u sukobima tokom protestnog mitinga koji je Srpska radikalna stranka organizovala u Beogradu 29. jula 2008. godine.Panić je sa teškim telesnim povredama primljen u Urgetni centar dan kasnije, a preminuo je 15. avgusta.Lekari su utvrdili da je zadobio teške povrede prilikom udarca u stomak, zbog čega mu je puklo debelo crevo.

Minstar policije Nebojša Stefanović podsetio je ovom prilikom da je Vlada Srbije obećala da neće biti nedodirljivih, te da hoće da sva dela, bez obzira iz koje su godine budu razotkrivena i da oni koji su nešto počinili budu izvedeni pred pravdu.

  • Leonardo Erdelji

    Onaj koji pamti