018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Udruženje za zaštitu prava korisnika daljinskog grejanja na usluzi Nišlijama (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Za rešenje žalbi i problema koje građani Niša imaju sa grejanjem, računima i radom Gradske toplane, od sada pa nadalje Nišlije mogu da se obrate novoformiranom Udruženju za zaštitu prava korisnika daljinskog grejanja. U ovom udruženju tvrde da oni kao tim postoje još od prošle godine, ali da sada zvanično kao udruženje efikasnije mogu da se bore za prava svih onih koji koriste usluge Gradske toplane.

Probleme sa računima za struju, naplatom istih, ostvarivanjem svojih korisničkih prava, Nišlije od sada mogu da izlože Udruženju za zaštitu prava korisnika daljinskog grejanja. Od početka ove godine, članovi ovog udruženja i zvanično mogu da probaju da pomognu Nišlijama sa ovakvim problemima.

Iako ne raspolažu gotovo nikakvim novčanim fondom, i izdržavaju se isključivo od članarina, entuzijasti iz ovog Udruženja, već su, kako kažu, preduzeli neke korake u borbi za prava korisniika daljinskog grejanja.

U Udruženju za zaštitu prava korisnika daljinskog grejanja kažu da stoje na usluzi građanima, i da svi koji imaju neku nedoumicu mogu da ih potraže i izlože im svoje probleme.

Povezane vesti