018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Ubistvo u Nišu (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Devetnaestogodišnji Nišlija N.J. ubijen je sinoć u ulici Nade Dimić. Za ubistvo je osumnjičen šesnaestogodišnjak iz Niša. Slobode su lišena još dvojica maloletnika, kao i M. C., star 21 godinu, jer se sumnjiče za saučesništvo. Kako niška policija saopštava, osumnjičeni su sinoć, nešto posle 22 sata, u ulici Bubanjski heroji nasrnuli na N. J. koji je uspeo da pobegne u ulicu Nade Dimić. Tamo su ga sustigli, a nakon četiri uboda nožem, podlegao je povredama na putu do bolnice.

Konflikt među mladićima je izbio u ulici Bubanjski heroji u Nišu. Četvorica osumnjičenih napala su devetnaestogodišnjeg N.J. koji im je u prvom trenutku umakao. Tačnije, uspeo je da pobegne do sredine susedne ulice, Nade Dimić.

Događaj u ovoj, inače mirnoj, ulici koja je naseljena uglavnom penzionerima, uznemirio je stanare koji su u početku mislili da galamu prave deca. Ono što se dešavalo u ponedeljak nešto posle 22 sata je, međutim, bilo mnogo ozbiljnije od dečije igre.

Ubrzo nakon napada, policija je na različitim lokacijama hapsila četvoricu osumnjičenih. Oni će, nakon isteka mere zadržavanja, biti sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Nišu. Kako Niška televizija nezvanično saznaje, ubijeni mladić je nakon razvoda roditelja, živeo sa majkom u kraju u kojem se napad I dogodio.

Povezane vesti