018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Ubio roditelje, bacio ih u septičku jamu, pa prijavio njihov nestanak? (VIDEO)

Komentari: isključeni

Niškа policijа pronаšlа je dаnаs telа 71-godišnjeg Milаnа Stamenkovića i njegove 63- godišnje supruge Slаvenke iz Niške bаnje. Sumnjа se dа je bračni par, u toku prošle nedelje, ubio i nаkon togа bacio u septičku jamu, u dvorištu njihove porodične kuće u Železničkoj ulici, njihov 44-godišnji sin Drаgаn, kogа je policijа pronаšlа i lišilа slobode. Uviđаj nа licu mestа izvršili su istrаžni sudijа Višeg sudа u Nišu, zаmenik višeg jаvnog tužiocа i policijski službenici Policijske uprаve u Nišu.

Tela bračnog para Stamenković, iz septičke jame izvukao je Spasilački tim MUP-a Srbije. Čitava operacija trajala je nekoliko sati, jer su spasioci zajedno sa vatrogascima prethodno morali da buše betonsku ploču, kako bi izvukli deformisana tela. Smrt oba lica nastupila je pošto su prebijeni tupim predmetom.

Komšije su šokirane, ali kažu da se ovakav ishod i očekivao, jer se iz njihove kuće često mogla čuti svađa.

Nestanak roditelja, osumnjičeni Dragan, zajedno sa ujakom, prijavio je MUP-u pre dva dana.

Komšije kažu da se osumnjičeni Dragan do sada dva puta ženio. Druga supruga pre godinu dana, zbog njegovog nasilničkog ponašanja sa dvoje maloletne dece završila je u Sigurnoj kući. Treću potencijalnu suprugu, koja je takođe uhapšena, pre mesec dana doveo je u porodični dom, ali se sa tim njegovi roditelji nisu složili.

Da li u tome treba tražiti uzrok ovog stravičnog događaja, pokazaće istraga.

 

Povezane vesti