018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U toku je predaja dokumenata za upis na Filozofski fakultet (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Na Filozofskom fakultetu u Nišu u toku je predaja dokumenata za sve koji žele da upišu osnovne akademske studije na nekom od 11 departmana ove visokoškolske ustanove. Za buduće brucoše biće mesta za 320 budžetskih i 250 samofinansirajućih studenata.
Nakon prikupljanja dokumentacije budućih brucoša na Filolozofskom fakultetu u Nišu, tokom naredne nedelje, biće organizovani i prijemni ispiti za upis na prvu godinu osnovnih akademskih studija.
Posle prijemnog ispita konačne rang liste, onih koi su položili prijemni, biće objavljene 8.jula, dok će upis na prvu godinu biti oranizovan 9.i 10.jula. Filolozofski fakultet očekuje i početak rada nove studijske grupe za nemački jezik i književnost.
Na Filozofskom fakultetu očekuju da će, kao i prošle godine, sva mesta za upis na prvu godinu osnovnih akademskih studija biti popunjena već posle prvog upisnog roka. Obzirom na to da konkurišu i za novu studijsku grupu za nemački jezik, nadaju se da će Fakultet za hemiju konačno iseliti svoju laboraorijsku opremu iz zgrade, čime će dobiti optimalan prostor za nove student.