018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

“U susret budućnosti” sa JKP “Naissus” (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

“Spremni smo da obezbedimo radna mesta za najbolje inženjere, hemičare i druge stučnjake, jer je to budućnost JKP Naissus” istakao je Dejan Andrejević, direktor gradskog vodovoda uručujući prigodne poklone najboljim studentima tehničkih fakulteta i fakulteta prirodnih nauka niškog Univerziteta.
Više od dvadeset najboljih studenata Mašinskog, Elektronskog, Građevinsko – arhitektonskog, Prirodnomatematičkog i Fakulteta zaštite na radu bili su gosti gradskog vodovoda na izvorištu Medijana. Studenti su najpre obišli fabriku vode sa pratećim laboratorijama i upoznali su se sa kompletnim procesom tehnološke prerade rečne vode u zdravu pijaću vodu.
Tema ovogodišnjeg susreta sa najboljim studentima je briga o budućnosti JKP Naisus. Studenti ovih fakulteta predstavlujaju pravu riznicu stručnih kadrova i okosnicu stabilnosti i razvoja ovog vrlo važnog javnog servisa. U vodovodu kažu da imaju najbolju opremu, a građani Niša piju najkvalitetniju vodu u Srbiji.
Prijem najboljih studenata u gradskom vodovodu organizovan je pod sloganom “U susret budućnosti”, pored prigodnih poklona koje im je uručio direktor Andrejević, i filijala Kredi-Agrikol banka kao društveno odgovorna kompanija pridružila se ovoj manifestaciji i na svoj način nagradila najbolje niške studente.