018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U ponedeljak počinje konkurs za nagradu „11. januar“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

U ponedeljak, 2. decembra, počinje konkurs za ovogodišnje dobitnike nagrade Grada “11. januar”. Na prvoj današnjoj sednici Komisije za dodelu nagrade predsednik niške Skupštine prof. dr Mile Ilić raspisao je konkurs za ovo najveće priznanje Niša, a poslednji dan za prijavu je 16. decembar. Kao i ranijih godina, predlog uz obrazloženje, može dati svaki građanin ili pravno lice, a krajem decembra znaće se i dobitnici. Predsednik niškog parlamenta će za laureata predložiti FK Radnički.

Na sednici Komisije za dodelu nagrade “11. januar” sve je išlo brzo – članovi i predsednik saopštili su da konkurs počinje 2. decembra i traje do 16. decembra. Komisija će o predlozima odlučivati 26. decembra.

Predlozi uz obrazloženje mogu se predati u prizemlju Skupštine grada, poslati elektronskom poštom, a biće objavljen i javni konkurs u medijima.

Nagradni fond je 500.000 dinara, i deli se na broj dobitnika. Dodela nagrada biće upravo 11. januara, a uručiće ih u podne u Narodnom pozorištu predsednik Skupštine i gradonačelnik Niša.

Povezane vesti