018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U PD Jugoistok organizovan susret rukovodstva sa građanima (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Već po ustaljenoj praksi i ovog vikenda rukovodstvo niške elektrodistribucije održalo je prijem za Nišlije koje imaju nedoumice vezane za potrošnju elekrtrične energije. U PD Jugoistok navode da je cilj ovakvih akcija da se približe građanima i ukoliko je to moguće, reše njihove probleme.
Hol i kancelarija generalnog direktora Jugoistoka bili su prepuni građana koji muče muku sa računima za struju, uklopnim satom, brojilom i mnogim drugiom problemima koje svako od nas ko koristi električnu energiju ponekad ima. Među Nišlijama koji su došli da se obrate za pomoć bilo je svakojakih priča, neki su bili zadovoljni jer im je problem bio rešen, drugi su pak rekli da će i idućeg vikenda biti na ovom mestu, a neki od njih su bili i nezadovoljni. Ali u jednom se svi slažu, a to je da je ovakava saradnja sa građanima uvek dobrodošla.
Pored generalnog direktora PD Jugoistok Darka Bulatovića, sa građanaima svakog vikenda razgovaraju i njeogvi pomoćnici i ostali direktori sektora. Kako navode problemi su razni, neki realni a neki ne, ali je bitno da postoji volja da oni budu rešeni.
U Upravi ovog preduzeća tvrde da je do sada samo nekoliko puta prijem za građane bio odložen i da planiraju da ovu praksu, koja se pokazala kao izuzetno dobra, nastave i dalje.