018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U Paliluli zadovoljni proteklom godinom (VIDEO)

Gradska opština Palilula će u narednoj godini aplicirati sa 7 projekata kod Ministarstva poljoprivrede, najavio je predsednik Boban Džunić. On je 2013. godinu ocenio kao uspešnu za Palilulu, jer je, zahvaljujući projektima prekogranične saradnje, u opštinu uloženo oko milion evra iz evropskih fondova.

Pospešivanje preduzetništva, zapošljavanje mladih i prekogranična saradnja sa Bugarskom, obeležili su 2013. godinu u gradskoj opštini Palilula, kaže predsednik Boban Džunić. On je posebno istakao važnost projekata prekogranične saradnje, koji se finansiraju iz evropskih fondova.

Sledeće godine prioritet će biti razvoj seoskih područja, a opština će kod Ministarstva poljoprivrede konkurisati sa 7 projekata, kroz koje će se obučavati poljoprivredni proizvođači i uređivati atarski putevi. Predsednik Džunić je najavio i povezivanje Gabrovca na gradsku vodovodnu mrežu.

U opštini Palilula su nezadovoljni planom programa izgradnje, jer, kako kažu, Grad nema sluha za realne potrebe stanovnika kada je asfaltiranje ulica u pitanju, a u program ulaže ulice koje su već izgrađene.

Povezane vesti

  • ekoVI

    VIDEO je oromasio PALILULU.

    • Niska Televizja

      Greška je ispravljena, hvala Vam što nas gledate.