018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U Paliluli usvojena odluka o završnom računu za 2013. (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Skupština gradske opštine Palilula usvojila je odluku o završnom računu budžeta za 2013. godinu. Budžet je realizovan sa 73.25%, a predsednik opštine Boban Džunić kaže da je zadovoljan ostvarenim rezultatima. Osim toga, izabrani su novi zamenici predsednika opštine i predsednika skupštine.

Gradska opština Palilula u prošloj godini prihodovala je više od 145 miliona dinara, dok je za rashod otišlo oko 140 miliona. Međutim, u finansijskoj službi kažu da suficit od oko pet miliona dinara nije realan, već, kako objašnjavaju, rezultat načina na koji se završni račun obračunava. I pored toga, predsednik GO Palilula Boban Džunić kaže da je zadovoljan ostvarenim rezultatima i ocenama finansijskih inspekcija.

Inače, odlučeno je i da dosadašnji zamenik predsednika skupštine Saša Matić bude zamenik predsednika opštine. On će na tom mestu zameniti Bratislava Vučkovića koji, kako je objašnjeno, zbog sukoba interesa više ne može da obavlja tu funkciju.

Odbornici skupštine jednoglasno su usvojili i odluku da se odreknu jedne dnevnice koje će biti uplaćene na račun Republike Srbije za pomoć stanovništvu na poplavljenim područjima.

 

Povezane vesti