018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U Nišu zasađeno 50 stabla platana (VIDEO)

Komentari: isključeni

Niš je bogatiji i zeleniji za 50  stabala platana, zahvaljujući donaciji Prokredit banke. Zaposleni u banci  zajedno sa učenicima petog razreda osnovne škole „Dušan Radović“ zasadili su desetak sadnica pored nove regionalne  ekspoziture ove banke na Vizantijskom bulevaru, dok je su preostala stabla zasađena na bulevaru Cara Konstantina. 

Naš grad postaće zeleniji i lepsi posle zajednicke akcije  niških osnovaca i zaposlenih u Prokredit banci. Poruka koju su poslali svim gradjanima   vrlo je  jasna: “Čuvajmo i unapređujmo životnu sredinu”.

ProCredit banka svakodnevno je posvećena zaštiti životne sredine i godinama konstantno ulaže u projekte usmerene na unapređenje energetske efikasnosti i upotrebu obnovljivig izvora energije u Srbiji. Sadnjom stabala platana i otvaranjem svoje zelene regionalne ekspoziture, prve ovakve vrste  u Nišu, banka pokazuje spremnost za unapređenje ekološke svesti i pruža primer drugim društveno-odgovornim preduzećima da krenu njenim stopama.

Stabla platana koja su danas posađena predstavljaju investiciju za budućnost i ostaće kao nasleđe našim budućim naraštajima, zaključak je učesnika ovog zajedničkog projekta niških osnovaca i zaposlenih u Prokredit banci.