018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U Niškoj banji simpozijum “Novine u reumatologiji 2014” (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Simpozijum “Novine u reumatologiji 2014” u organizaciji Instituta za lečenje i rehabilitaciju Niška banja, okupio je 950 lekara specijalista iz zemlje i inostranstva.

Na 27 prijavljenih predavanja tokom tri dana simpozijuma, u amfiteatru stacionara Radon biće izložena najnovija dostignuća u oblasti rane dijagnostike reumatskih bolesti kao i revolucionarne terapijske metode.

Nakon organizovanja prvog simpozijuma u Niškoj banji 1966. godine narednih godina uspostavljena je tradicija redovnog odrzavanja. Od 1973. simpozijumi su tematski posvećeni jedne godine reumatologiji, a druge kardiologiji. Ove godine naučni skup posvećen novinama u reumatologiji, izazvao je veliko interesovanje stručnjaka iz zemlje i inostranstva.

Naučni odbor osmislio je zanimljiv program. Vodeći domaći naučnici i stručnjaci izneće najnovija iskustva i dostignuća iz raznih oblasti reumatologije.

U subotu 21. juna, tokom završnog dana simpozijuma „Novine u reumatologiji 2014.“ biće reči o lečenju reumatskih bolesti i svakodnevnom životu, Prezentacija vodiča predviđen je pratećim programo, a prilikom zatvaranja ce učesnicima biti dodeljeni sertifikati.

 

 

 

 

Povezane vesti