018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U Niškoj Banji održano regionalno takmičenje organizacija Crvenog krsta (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Preko dvadeset ekipa organizacija Crvenog krsta iz južne i jugoistočne Srbije takmičilo se u Niškoj Banji u međuregionalnom nadmetanju, za učešće u finalu republičkog takmičenja koje se održava sredinom septembra. Ekipama se pridružila i vojska Republike Srbije kao podrška, ali i GO Niška Banja koja se potrudila da jednodnevno takmičenje protekne u najboljem redu.
Preko dvadeset ekipa, uvežbanih da što bolje odreaguju u kriznim situacijama predvodili su iskusni vodiči, a kako kažu, svima je cilj, da kući odnesu pobedu.
U niškom Crvenom krstu ističu da je Niš po ko zna koji put pokazao da ima potencijala za ovakve vidove manifestacija, i da će se potruditi da svima pomogne u što većoj meri, ne bi li unapredili znanje koje već imaju.
U GO Niška Banja navode da je ovo samo još jedan doakaz koliko ovde ima potencijala za razvoj turizma ali i međunarodnih takmičenja raznih vrsta.
Nakon međuregionalnih takmičenja,najbolje ekipe organizacija Crvenog krsta takmičiće se za prvo mesto već krajem leta, na republilokm takmičenjukoje će se održati u prestonici Srbije.