018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„U minut do 12 za prirodu“ povodom Dana prirode (VIDEO)

Komentari: isključeni

Povodom obeležavanja Dana prirode, 11. aprila, u OŠ Kole Rašić održana je završna ekološka aktivnost pod nazivom „U minut do 12 za prirodu“. I prethodnih dana, raznim aktivnostima pod pokroviteljstvom Opštine „Palilula“, ova niska škola u saradnji sa učenicima drugih škola, promovisala je značaj ocuvanja prirode.

Radionice i akcije posvećene reciklaži, literarni radovi, pripremanje zdrave hrane, sve su to akcije koje su učenici OŠ „Kole Rašić“ tokom ove nedelje organizovali povodom dana prirode, 11. aprila. Na ovaj dan u školi je priređena i završna manifestacija, sajam, na kojem su izložene dečje rukotvorine.

Povodom dana prirode, u dvorištu škole posađene su i sadnice četinara, dar opštine Palilula, koja je bila i pokrovitelj ekoloških aktivnosti u ovoj školi.

Pored učenika škole „Kole Rašić“, svoj dorpinos, a na poziv nastvnika ove škole, dala su i deca iz škole engleskog jezika „Speak Up“.

Posebnu pažnju svih učesnika, ali i gostiju sajma, privukao je maskenbal, odnosno ekološki kostimi koje su pripremili učenici najmlađih razreda OŠ „Kole Rašić“ i njihovi učitelji.

Povezane vesti