018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U Medijani zadovoljni proteklom godinom

Komentari: isključeni

Vlast u Gradskoj opštini Medijana pozitivno ocenjuje prvih godina dana rada. Opozicija, međutim, tvrdi da su samo nastavljeni projekti prethodnika. Na danas održanoj Sednici Skupštine pričalo se, između ostalog, i o radu u prethodnih 12 meseci.

- Štednja, racionalan rad, donacije, nastavak starih, i novi projekti, to su sve razlozi da budemo zadovoljni radom u prvih godinu dana -  ocena je predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Krstića posle 12 meseci nove koalicije. Sednica Skupštine je prilika da se razgovara i o rezultatima.

Opozicija u Medijani tvrdi da vlast ništa nije uradila u prethodnih godinu dana. Kažu, nastavljeno je nekoliko starih projekata i tu se sve završava.

Vlast kaže da bi upravo opozicija trebalo da podrži projekte koje su, kao njihovi prethodnici, počeli. Jedan takav je i „Exchange 4″, i on se našao na dnevnom redu Skupštine.

Odbornici Gradske opštine Medijana raspravljali su, između ostalog, i o Izveštaju o radu komisija za izbor predsednika i članova Saveta građana mesnih kancelarija.

 

 

 

 

 

Povezane vesti