018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U istragu uključen vrh kriminalističke policije

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Policija i dalje traga za ubicama Đorđa Stojanovića, sina vlasnika menjačnice „Cekin“. Veštačenje eksplozivne naprave, koja je u nedelju ujutru aktivirana ispod njegovog automobila, još traje, a rezultati bi trebalo da, prema mišljenju stručnjaka, ukažu da li je u pitanju ubistvo koje je izveo profesionalac, ili neko drugi. Kako prenose „Večernje novosti“, istragu će, verovatno preuzeti operativci iz Beograda.

Pokojni Đorđe Stojanović je u ponedeljak sahranjen, međutim, njegova porodica i prijatelji ne žele da se pomire sa gubitkom, i traže da se ubice otkriju što pre.

Prema njihovim tvrdnjama, razlozi za likvidaciju su navodni enormni dugovi prema kamatašima, koji su, prema rečima Đorđevog oca Zvonka Stojanovića, a koje prenose „Novosti“, imali podršku čak i u policiji.

Sve to istrazi o ovom, kako je okarakterisano, teškom ubistvu, koje su najverovatnije izvršile profesionalne ubice, daje i potpuno novu dimenziju, i opravdava uključivanje u istragu i inspektora iz vrha kriminalističke policije.

Brojni političari, ali i stručnjaci sa Fakulteta bezbednosti, ukazuju i na pojavu i jačanje novih kriminalnih grupa u Nišu, što u dejstvu sa velikom količinom oružja, koje je u opticaju u Srbiji, vrlo lako može dovesti i do novih tragičnih posledica.

Naznaka i upozorenje da ta tvrdnja može biti tačna, jeste i jučerašnje paljenje automobila oca poznatog niškog fudbalera. Policija nije saopštila ima li novih saznanja o ovom događaju, osim informacije da su istražne radnje u toku.

Povezane vesti