018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

U ETŠ „Mija Stanimirović“ proslavili 65 godina škole

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Elektrotehnička škola “Mija Stanimirović” obeležila je 65. godišnjicu postojanja priredbom, ali i čišćenjem dvorišta i okoline škole.

Osim razvijene ekološke svesti učenici su pokazali i odlično znanje na regionalnom takmičenju iz elektrotehnike i elektronike.

Budući elektrotehničari informacionih tehnologija, multimedija, elektronike na vozilima i telekomunikacija, ali i administratori računarskih mreža obeležili su 65. godišnjicu svoje škole. Šestoro njih pokazalo je odlično znanje na regionalnom takmičenju iz eletrotehnike i elektronike, a istom uspehu se nadaju i na državnom prvenstvu.

Osim znanja, đaci “Mije Stanimirović” pokazali su i da znaju kako da čuvaju okolinu pa su za Dan škole uredili dvorište i okolinu škole. A zahvaljujući školskom dinaru oni su poslali novčanu pomoć ugroženima od poplava.

Naredne školske godine će svršeni osmaci moći da popune 7 odeljenja. Njih očekuju bolji uslovi obrazovanja, između ostalog, nova računarska učionica koju je opremila AIK-banka, dodaju u ovoj školi.

 

Povezane vesti