018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Tuča na niškom sajmištu (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

,,Protiv šest osoba podnete su prekršajne prijave, a policija je adekvatno reagovala na niškom sajmištu u nedelju uveče, kada je došlo do tuče izmedju predstavnika službe obezbedjenja i posetilaca koncerta grupe ,Goblini’ “. To za NTV tvrdi portparolka Policijske uprave Maja Stojiljković, koja je naglasila da su policajci sporne večeri u dva navrata intervenisali na Niškom sajmištu, gde je koncert održan.

Protiv trojice radnika obezbedjenja na koncertu grupe ,,Goblini“ policija je podnela prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, a iz istog razloga, kako NTV saznaje u upravi policije, prekršajne prijave su podnete i protiv troje posetilaca.

,,Pripadnici Policijske uprave Niša intervenisali su u dva navrata u nedelju uveče na Sajmištu. Jednom oko 23 sata, a drugi put u 23:40. Prekršajne prijave podnete su protiv trojice radnika obezbedjenja ,,Security“ i troje posetilaca koncerta. Nisu tačne priče da su policajci ,,zažmurili“ i da nisu reagovali, ali ne želim da se bavim demantima niti da komentarišem napise“, rekla je za NTV portparolka niške policije Maja Stojiljković.

Nekoliko tinejdžera je, prema nezvaničnim saznanjima, optužilo pripadnike obezbeđenja koncerta ,,Goblina“ na Niškom sajmištu za nasilje. Posetioci, kako su preneli mediji, tvrde da je obezbeđenje vuklo po podu i tuklo dvoje, a ošamarilo jednog posetioca, dok iz obezbeđenja navode da su oni sa manifestacije izbačeni “hvatom za nadlaktice, posle čega su pali ispred ulaza“. Svemu je, navodno, prethodila svađa nekoliko devojaka i članova privatnog obezbeđenja, ispred toaleta u prostoru Sajmišta. Jedna od devojaka navela je za ,,Južne vesti“ da je o incidentu bila obaveštena policija, koja je došla na lice mesta, ali nije uzimala podatke niti izjave, što su u policiji negirali.