018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Trojica u pritvoru zbog porodičnog nasilja

Komentari: isključeni

Zbog sumnje da je pokušao da ubije ženu i taštu tako što ih je pregazio automobilom „jugo“ uhapšen je 32-godišnji Dragan S. iz Belotinca, saopštila je niška Policijska uprava.

Tridesetdvogodišnja Sanja S. i njena majka sedamdesetogodišnja Malina M. tom prilikom zadobile su teške povrede. Draganu je određen jednomesečni pritvor. Kako nezvanično saznajemo, Sanja je od Dragana zatražila razvod zbog čega se on razbesneo, pa je na železničkoj stanici u Belotincu sačekao nju i njenu majku i kolima naleteo na njih.

Policijkoj upravi u Nišu prijavljena su još dva slučaja porodičnog nasilja, pa je priveden i 19-godišnji Stefan M. On je navodno svojoj baki udarcima u glavu naneo lakše telesne povrede, jer nije želela da mu da novac od penzije. Stefanu je određen jednomesečni pritvor.

Ista mera, zbog nasilja u porodici, izrečena je i devetnaestogodišnjem Perici M.

Osim toga, policija je identifikovala osobe za koje se sumnja da su uputili pretnje novinaru „Južnih vesti“ Predragu Blagojeviću. Kako je Blagojević ranije objavio muškarci koji su se predstavili kao „Janković iz Toplane“ i „pukovnik Dobrivoje iz Prištine“ upozorili su ga da „pazi šta piše“ i da se „ne igra nekim stvarima“. Protiv identifikovanih osoba za koje se sumnja da su uputili ove pretnje biće podnete krivične prijave, potvrđeno je u policiji.

Povezane vesti