018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Tragedija u Knez Selu

Komentari: isključeni
Tagovi:

U Knez Selu komšije su tek posle 4 dana shvatile kakva se tragedija dogodila u porodičnoj kući Nikolića. Osamdesettrogodišnji Branislav i njegov pedesetosmogodišnji sin Vladimir ugušili su se ugljen-monoksidom. Zapušten odžak prošle godine odneo je nekoliko života na teritoriji grada Niša, a žrtve su uglavnom bile starije osobe koje su živele same.

U Knez Selu i dalje neverica. Komšije još prepričavaju jutro kada su u porodičnoj kući pronađeni otac i sin, Branislav i Vladimir Nikolić. Ugušio ih je ugljen-monoksid iz šporeta na drva. Nažalost, trebalo je nekoliko dana da prvi susedi shvate da je došlo do tragedije.

Tragediju Nikolića otkrio je kum Mladen Bošković. Njega su prvog, posle policije, pozvale komšije. On je i pronašao beživotna tela Branislava i  Vladimira.

Prvi susedi kažu da su Nikolići bili veoma povučeni i da se nisu mnogo družili sa komšijama. Susedi dodaju i da su Nikolići živeli od Branislavljeve penzije i pomoći koju je Vladimir primao kao invalid. Prošle godine renovirali su dve porodične kuće u Knez Selu.

Povezane vesti