018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Toplana ima dovoljno mazuta (VIDEO)

Komentari: isključeni

Iako je potrošnja mazuta i gasa zbog niskih temperatura i jakog vetra, u poslednjih nekoliko dana osetno povećana, u niškoj Toplani je stanje, za sada redovno. Kažu da mazuta ima u dovoljnoj količini, tako da će i ukoliko ova zima potraje radijatori biti topli, ali ujedno i apeluju na građane da svoje račune izmiruju na vreme.

Iako sa malim zakasnjenjem, zima koja je stigla u Niš, i donela tepmperature u minusu i jak vetar koji šiba već nekoliko dana, nije iznenadila nišku Toplanu. Prema rečima direktora ovog preduzeća, Slobodana Maksimovića, potrošnja jeste drastično povećana, ali će zahvaljujući pravovremenoj pripremi stanovi Nišlija biti topli tokom cele grejne sezone.

Iako mazuta ima u dovoljnoj količini, u gradskoj Toplani podsećaju da se gas preuzima od Jugorosgasa, i apeluju na građane da svoja dugovanja moraju da plate.

U JKP Gradska Toplana najvljuju i olakšice prilikom plaćanja, a naročito za one sa socijalnom kartom, i pozivaju građane da im se obrate za sve dodatne informacije.

Povezane vesti