018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Tivat će postati jedna od najpoznatijih mediteranskih destinacija (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Tivat će, kako najavljuje turistička organizacija Crne Gore, uskoro postati jedna od najpoznatijih i najposećenijih mediteranskih destinacija. Osim arhitekture koja je slične Kotoru i Perastu, grad Tivat svojim turistima nudi i luksuzni hotelski kompleks I marinu najviših svetskih standarda – Porto Montenegro.

Porto Montenegro je osmišljen da ispuni sva očekivanja vlasnika i posade jahti i drugih klijenata. Obuhvata prostrane apartmane na samoj obali mora, restorane, kafiće, nudi veliki izbor sportskih, rekreativnih i kulturnih aktivnosti. Tim Porto Montenegra pruža sveobuhvatne usluge 24 časa dnevno, 7 dana u sedmici – od nabavke eksluzivne hrane
i pića do najsitnijih tehničkih usluga. Velika prednost ovog kompleksa je sto se nalazi u blizini tri međunarodna aerodroma.

Jedan od hotela koji i pre otvaranja privlači pažnju javnosti je Hotel „Regent Porto Montenegro“. Ovaj luksuzni hotel prostire se na gotovo 20.000 kvadrata, vredan je više od 53 miliona evra, a ima 35 soba i 45 apartmana, uključujući četiri luksuzna penthausa na poslednjem spratu. Najniža cena noćenja u ovom luksuznom hotelu biće 655 evra.
Porto Montenegro- savršen spoj luksuza i plavog Jadrana.