018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Testiranje za prijem devet lekara u KC Niš na NTV-u

Kao što je i najavio direktor niškog Kliničkog centra, prof. dr Zoran Radovanović, izbor devet lekara biće javan, odnosno NTV će snimati polaganje testa i rad komisije, tako da će javnost imati potpuni uvid u regularnost konkursa.

Testiranje će se održati, sutra, 11.septembra, u 10 sati, u amfiteatru Klinike za patologiju niškog Kliničkog centra. Razultati će biti objavljeni istog dana. Osim zakonskih uslova konkursa, kandidatima će se bodovati i znanje. Oni će izvlačiti ceduljice sa pitanjima iz oblasti hirurgije i urgentne medicine, koja su pripremili profesori Medicinskog fakulteta.

Povezane vesti

 • Doktorka

  Pozivam sve predstavnike zakona u ovom „malom“ gradu da mi odgovore da li ću ja sutra biti diskvalifikovana ukoliko odbijem da učestvujem u ovom show-u pred kamerama i pozovem se na Zakon o zaštiti podataka o ličnosti?!
  Mislim da je sramno da na ovaj način neko sebi diže rejting i pravi ličnu promociju!

 • ja

  Obzirom da niko nije pristao na snimanje i emitovanje prilikom testiranja, a o tome cak kandidati nisu ni obavesteni zvanicnim putem, ukoliko dodjete tamo i prenosite testiranje cinite krivicno delo.

 • Radoje

  Da li postoji pravni osnov za ovakvu obradu podataka o ličnosti putem snimanja kandidata, bez njihove saglasnosti ili zakonskog ovlašćenja? Podsećam na potojanje Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 97/2008, 104/2009 – dr. zakon, 68/2012- odluka US i 107/2012).

 • nezaposleni

  kako li si se ti zaposlio (ti sto si pisao test) samo ti žnaš,
  ok drugo vreme je sad , ok , test testiranje ali dolazite da ometate ljude “doktore“ koji pokusavaju da se zaposle . SRAMOTA VAŠA