018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Teška saobraćajna nesreća u Knjaževačkoj

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu Knjaževačke i Istarske ulice, jutros u dva sata i petnaest minuta, jedna osoba je poginula, dve su teško, a jedna lakše povređena. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je sletelo sa puta vozilo marke “bmw” bugarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji Đorđe B.

Jeziva slika u Knjaževačkoj ulici – udareno drvo, razvaljeni stubovi, polomljeni kontejneri i ventilacija skloništa, oštećeni parkirani automobili. Srča i plastika na sve strane.

Na licu mesta poginuo je putnik “bmw-a” Miloš A. iz Niša, a dvadesetšestogodišnji Dušan S. i pedesetsedmogodišnji Danijel J. zadobili su teške telesne povrede.

I ovoga puta uzrok nesreće je neprilagođena brzina kretanja automobila. Do nesreće je došlo dva sata nakon ponoći, kada je vozač u vozilu sa bugarskim registarskim tablicama skrenuo sa puta, udarivsi u stubice, kontejnere i parkirane automobile, pri cemu se zaustavio udarivši u kombi.

Vozač je zadobio lakše telesne povrede, a uviđaj su izvršili dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Nišu i službenici Policijske uprave. Za sada se utvrđuju i ostali uzroci nesreće.

Povezane vesti

  • Ivan Markovic

    auuuu,ovo je srasno…pa to je BMW njega nekad ni najbolji vozaci nemogu kontrolisati….dokle vise ovakve nezgode i divljanja po Nisu i toj Knjazevackoj???ZALOSNO ZA JEDAN MLADI ZIVOT….