018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Svetosavski sajam knjiga od 25. februara do 4. marta (VIDEO)

Deseti  Svetosavski sajam knjiga biće održan od 25.februara do 4. marta u niškoj Galerija „Srbija“. Organizatori najavljuju da će ovu kulturnu manifestaciju otvoriti književnik Dragan Velikić, dobitnik NIN-ove i nagrade „Meša Selimović“.

Ulaz na Sajam se neće naplaćivati, ali je svim ljubiteljima knjige ostavljena mogućnost da svojim dobrovoljnim prilogom pomognu školi “14.  oktobar” iz Niša.

Grafičko-izdavačko preduzeće „Medivest“ najavljuje da će ove godine na sajmu knjiga niškoj čitalačkoj publici biti ponuđen veliki broj domaće i strane literature. Za osam dana, koliko će trajati 10. Svetosavski sajam pripremljen je bogat program, specijalni sajamski popusti, kao i razne promocije knjiga u Paviljonu niške Tvrđave.

Radno vreme Sajma biće od 10 do 20 časova, a ulaz se neće naplaćivati. Ipak, organizatori pozivaju ljubitelje pisane reči da na ulazu ostave dobrovoljni prilog i na taj način pomognu niškoj Školi „14.oktobar“ .

Povezane vesti

 • Srba Pesic

  Srba Pesic:
  Ovaj Svetosavski sajam je trebalo organizovati na niskom sajmistu u Duvanistu.
  Tamo je bilo vec 5 sajamskih manifestacija i uslovi su izvanredni.Parking za 200 vozila,besplatan,ulaz besplatan,ucesce izlagaca u participaciji simbolicno.
  Trazili smo pare za sajamski prostor a kad smo ga nasli mi ga ne koristimo.
  To sajmiste je gradsko a Trznica JKP je pokazala da gleda interes gradjana.
  Sta je problem sada?