018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sve spremno za zimsku sezonu (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Sve je spremno za početak zimske sezone, rekao je novi šef Štaba zimskih službi Dragan Dimitrijević. Operativni poslovi povereni su Javno-komunalnom preduzeću „Mediana“ i „Niskogradnji“, čiji su predstavnici na prvoj sednici Štaba rekli da su nabavili potrebnu opremu, kao i da će njihove ekipe dežurati i 24 sata, ukoliko je to potrebno.

Članovi štaba jednoglasno su usvojili plan rada za predstojeću zimsku sezonu, a predsednik Dragan Dimitrijević ne očekuje da će biti većih problema kod uklanjanja snega. JKP Mediana, koje će brinuti o gradskom području, pored standardne mehanizacije, nabavilo je i jedno novo vozilo za mokro posipanje, dok je potrebnu opremu nabavila i „Niskogradnja“ koja će brinuti o lokalnim putevima.

Dimitrijević kaže da u ovom trenutku raspolažu sa dovoljnim količinama soli. Međutim, ukoliko vremenski uslovi to zahtevaju, obezbeđena su sredstva za dodatne količine.

Smotra mehanizacije obe firme biće održana krajem ove i početkom sledeće nedelje, kako bi se utvrdila njihova ispravnost, najavljuje Dimitrijević.

Povezane vesti