018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sve je spremno za doček (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Trg kralja Milana je spreman za večerašnju proslavu dočeka Pravoslavne Nove godine. Najbolju žurku na Balkanu, kako su najavili organizatori obeležiće nastup jedne od najvećih zvezda u regionu, Gorana Bregovića, koji će na binu izaći oko 22 sata. Pre njega Nišlije će zabavljati bend Prava stvar od 20 sati, zatim Saita od 20.40 i Penthaus bend od 21 sat i 20 minuta. Program bi trebalo da traje još pola sata iza ponoći, a podsećamo i da će trase mnogih autobuskih linija biti skraćene ili promenjene.
Montaža bine za večerašnji nastup muzičara u centru Niša, gotovo da je spremna, a oko nje i na njoj, su rano jutros ljudi iz organizacije već počeli da donose i montiraju ozvučenje i rasvetu. Prema ranijim izavama čelnika grada, doček pravoslavne nove godine Nišlije će koštati oko milion i po dinara, koji su namenjeni upravo za prateću opremu.
Ugovor o donatorstvu poznatog muzičara ka gradu, u kome stoji da poklanja ovaj koncert Nišlijama, biće dokaz za te tvrdnje, a pre njega, večeras će u centru grada, Nišlije zabavljati i Penthaus bend, Saita i Crne mambe.
Zbog koncerta Gorana Bregovića, na dočeku Srpske Nove godine na Trgu kralja Milana, u potpunosti će biti obustavljen saobraćaj u ulicama Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa, od Ureda do Suda, i to od 18 časova do tri časa iza ponoći 14. januara.