018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Danas Javna rasprava o Nacrtu zakona o javnom informisanju

I NIŠU TREBA JAVNI SERVIS !

NISMO PROVINCIJA

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA

O JAVNOM INFORMISANJU I MEDIJIMA

ČETVRTAK, 14. MART U 9 SATI

GALERIJA „SRBIJA“

PODRŽI I TI NTV

Povezane vesti

 • Dalibor Mijovic

  Samo napred nemojte da odustanete jer mi smo za Nis.Neznam dokle vise da ih pitamo moramo vec jednom da stavimo tacku na tom polju.

 • http://bujanovac ruzica

  Svaka vam cast na nastupu. Nije mi jasno kako pojedinci ne shataju da je nardu preko glave beograske hronike ….kao i jeftinih emisija ili sirovog materijala na privatnim televizijama. Sada se udruzili nunsovci, unsovci i njima slicnim da zatvore i o ono malo sto vredi. zbog velikog interesovanja mislim da bi trebali da pustite reprizu rasprave.hvala.

 • Miomir Jevtovic

  Kazu, nema para.Zna li se koliko para trosi RTS koliko ima zaposlenih ,koliko reditelja a angazuje sa strane a njihovi ne rade.Kako rade pojedini voditelji emisija ,zaposleni na RTS-u a rade emisije u svojim privatnim produkcijama sa iznajmljenim osobljom takodje sa RTS-a a zatim prodaju .Kako radi Zika,Memedovic…..Imaju preko 80 reditelja preko 400 u marketingu da ne govorimo o dopisnistvima van zemlje i jos mnogo toga.

 • Jovana

  Ono što treba podržati je ravnopravnost. Da su svi niški mediji bili u ravnopravnom položaju mozda ne bi bili u situaciji da „zavisimo“ od izveštavanja dveju preostalih TV stanica. Demokratija pretpostavlja jednaka prava građana, jedanka prava svih aktera društveog života pa bi trebalo da i u medijskoj sferi postoji načelo jednakosti.

 • Dobronamerko

  Zasto izmisljati vrucu vodu? Preslikajmo kako je to sa regionalnim javnim servisima uradjeno na HTV u Hrvatskoj? A RRA je vec podelila Srbiju po REGONALNIM ZONAMA POKRIVANJA sa centrima u: SAPCU, KRAGUJEVCU, NOVOM PAZARU, UZICU, BORU i NISU. Zar nije, jos 2006. prilikom raspisivanja konkursa za nacionalno, regionalno i lokalno pokrivanje emitera i donosenja medijske strategije 2011, bio postignut konsenzus da to budi i centri buducih REGIONALNIH JAVNIH SERVISA? A, njihovo finansiranje- neka se odlomi malo od torte koja se zove RTV TAKSA ili POREZ ?

 • Juznjak

  A sto se odustalo od gradske kuce ?
  Jel ce mozda biti direktnog prenosa na NTV-u ?

  • Urednik

   Iz OEBS-a su promenili mesto održavanja zbog velikog interesovanja.
   Uživo je u Galeriji “ Srbija“.

   • Juznjak

    Znaci ne i na TV-u ?
    Steta…