018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sudijska lakrdija u “Čairu”

Od:
Komentari: isključeni

Sudije su direktno  uticale na ishod derbija 7.kola Super lige za rukometaše. Internacionalci Marko Boričić  I Dejan Marković iz Beograda,svojski su se potrudili da pomognu Crvenoj zvezdi u pobedi nad Železničarom od 28:27(16:13). Svojim pristrasnim odlukama,koje su išle na štetu  Nišlija, sudije su  izazvale  burne reakcije  igrača I stručnog vodjstva domaćih, kao I njihovih navijača, pa su  u 58.minutu  igrači Železničara napustili teren. Vratili su se posle  pet minuta, ali  su zbog brojnih isključenja   okončali utakmicu sa dvojicom rukometaša u polju, pa je poraz bio neizbežan.  Zanimljivo je da su crveni kartoni  pokazani  trenerima Bokiću I Djordjeviču, kao i direktoru Milosavljevicu, čije su kazne morali da izdrže  igrači, što je svakako  uticalo  na konačan ishod. Naime, posle  odbranjenog sedmerca Zlatanovića, u poslednjim sekundima  domaći su  dobili posed lopte,ali kako su u polju imali samo dvojicu  igrača, morali su da se pomire sa  nezasluženim porazom.

Inače,Nišlije su dobro ušle u meč i imale vođstvo  do sedmog minuta, kada je Zvezda počela da igra bolje. Sredinom prvog dela tim Nenada Peruničića došao je u vođstva koje do kraja  nije ispustio.

Dobru partiju gosti su pružali i u nastavku meča, dok domaći tim nikako nije uspeo da se konsoliduje. U 46. minutu Beograđani su došli do najveće prednosti od šest golova. Ova ralzlika kao da je probudila igrače Želje koji su zaigrali mnogo bolje. Za tri nekoliko minuta serijom od 4:0 domaći su došli na -2 i u potpusnoti se vratili u utakmicu. Medjutim, ponovo su se suočili sa sudijskom nepravdom, pa nisu ni dobili pravu priliku da  načine preokret.

Najefikasnijji u domaćem timu bio je  Milan Pavlov sa osam golova, dok je odlično veče imao Dejan Zlatanović koji je uspisao 15 odbrana, od čega tri sedmerca. Kod gostiju se istakao do skorašnji član Želje Stefan Radoničić sa sedam golova.

U narednom kolu Nišlije će ugostiti ekipu Planinke.