018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Stravičan zločin u Velikoj Ivanči kod Mladenovca

Komentari: isključeni

Ljubiša Bogdanović je utorak rano ujutru u Velikoj Ivanči kod Mladenovca iz vatrenog oružja ubio trinaest osoba u pet kuća, pokušao da ubije suprugu i sebe, a lekari Urgentnog centra se bore za njegov i život njegove supruge.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da je ubistvo 13 osoba u Velikoj Ivanči najverovatnije počinio Ljubiša Bogdanović (60), da motivi tog zločina nisu poznati i da je patrola policije sprečila dalja ubistva dolaskom na lice mesta.
„Ovakvu tragediju nikada nismo imali u Srbiju i zato treba utvrditi motiv i šta je ovog čoveka navelo da na spavanju ubije ovoliko ljudi“, rekao je Veljović novinarima.

On je precizirao da su sva lica ubijena na spavanju iz pištolja CZ 88, da se za sada ne zna šta je motiv i da bi se, najverovatnije, ubistva nastavila da ga na neki način patrola policije nije sprečila kada je stigla na lice mesta.

Veljović je novinarima okupljenim u Velikoj Ivanči rekao da je Bogdanović u tom selu ubio 13 osoba, u pet sati ujutru i da se u Urgentnom centru u Beogradu za život bore dve osobe.
On je dodao da su ubijeni rođaci napadača, a da je napadač nakon masakra pokušao da izvrši samoubistvo.

Veljović je istakao da Bogdanović nije bio poznat policiji od ranije, da je učestvovao na ratištu 1991. gpdine u Slavoniji i da policija još ne raspolaže informacijama da li je imao psihičkih problema. (Tanjug)

Povezane vesti