018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Stradao u požaru na krsnu slavu (VIDEO)

Komentari: isključeni

Izgubljeni život i velika materijalna šteta – i sve to zbog neispravnog televizora. Sedamdesetogodišnji Nišlija Petar Stojanović ugušio se u dimu, nakon što mu je u prizemlju kuće izbio požar. Vatrogasce su pozvali rođaci sa sprata, plamen je brzo ugašen, ali je za Petra bilo kasno. A sve se desilo 21. novembra u 3 noću, na njegovu krsnu slavu, Aranđelovdan. Niška policija završila je uviđaj.

Miran i vitalan čovek, kako Petra Stojanovića opisuju komšije i rođaci, nastradao je u svom domu u ulici Milenka Stojkovića. Televizor koji je bio na popravci pre 4 meseca iznenada je eksplodirao, izazvavši vatru koja je zahvatila gotovo ceo stan. Rođaci sa sprata kažu da su čuli buku i uzvike sedamdestogodišnjeg Nišlije, pozvali su vatrogasce, ali je, nažalost, dim bio brži. I sve se to dešava u 3 noću, na njegovu slavu, svetog Arhangela Mihaila.

Materijalni gubitak je ogroman, ali je ovaj porodični nenadoknadiv. Vatrogasci upozoravaju da su najčešći uzroci požara opušci cigareta, zapušeni dimnjaci i neispravni aparati. Neki se iz ovakve situacije izvuku. Petar Stojanović nije. Sahranjen je danas na niškom groblju.

 

Povezane vesti