018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Stojanoviću izmiče „Zvezdina“ klupa

Komentari: isključeni

Bod „Crvene zvezde“ osvojen protiv „Donjeg Srema“ za trenera Slavišu Stojanovića je “poslednja opomena pred isključenje“. Iako ovo nije potvrđeno od strane čelnika kluba iz Ljutice Bogdana, po kuloarima već počinje da se licitira sa imenima njegovog naslednika.

Slavljenička atmosfera na “Marakani” nije impresionirala momke iz Pećinaca, koji su na kraju sasvim zasluženo dobili aplauze oko 40.000 ljudi. Zvižduci upućeni “Crveno-belim” fudbalerima, koji se, bez obzira na pobede, čuju od prve ovosezonske utakmice, kao da ne dopiru do njih samih, tako da sve izjave tipa “znamo šta nam je činiti” ili “da izginemo na terenu” postaju sve samo ne validne.

- Sinoć sam zbog vas imao ispiranje mozga sat vremena – navodno je rekao trener Stojanović svojim pulenima pre nego što im je sam održao bukvicu.

Nekadašnji slovenački selektor je, dakle, dobio poslednju šansu, a „Zvezda“ kako igra, dobro i “stoji” na tabeli. Partizan i Čukarički imaju 13 bodova, Zvezda i niški Radnički po deset, dok nijednog navijača tima sa “Marakane” ne raduje činjenica da su primili sedam golova i da samo Kragujevčani (11) i „Donji Srem“ (8) imaju više primljenih golova posle pet kola.

Povezane vesti