018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Stefanović: Nema potrebe za vanrednim izborima

Komentari: isključeni

Srpska napredna stranka u ovom trenutku ne razmišlja niti planira vanredne izbore. Dok vlada funkcioniše nema potrebe za vanrednim izborima – rekao je funkcioner naprednjaka i predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović.

Nebojša Stefanović izjavio je da održavanje vanrednih parlamentanih izbora nije u planu, a jedini izbori koji će uskoro biti održani su izbori za Beograd. Srpska napredna stranka u ovom trenutku ne razmišlja niti planira vanredne izbore. Dok vlada funkcioniše nema potrebe za vanrednim izborima –  rekao je funkcioner naprednjaka i predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović.

On je, takođe istakao, da SNS nije gluva na zahteve pojedinih opozicionih partija za održavanjem vanrednih parlamentarnih izbora, ali da pokušavaju da objasne da to u ovom trenutku ne bi bilo dobro, jer ima mnogo posla koji bi trebalo obaviti pre nego do izbora dođe.

Komentarišući nedavna međusobna optuživanja na relaciji SNS – SPS, Stefanović je rekao da se to često u javnosti tumači kao kriza vladajuće koalicije, ali da u ovoj koaliciji svaka stranka razmišlja na svoj način i ima svoja viđenja i razmišljanja.

Povezane vesti