018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Starim osobama obezbediti bolje uslove života (VIDEO)

Komentari: isključeni

“Penzioneri u Srbiji nikako ne mogu biti teret društva, a dostojanstvo im treba vratiti boljim uslovima života,sto za njih u ovom trenutku, reformama, jedino može učiniti Srpska napredna stranka i njen lider – Aleksandar Vučić“, rekao je potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović, prilikom obeležavanja Međunarodnog dana života u niškom Gerontološkom centru, gde je gost bio i gradonačelnik Niša i član predsedništva ove stranke, prof.dr Zoran Perišić.

Starije osobe i penzioneri zaslužili su bolje uslove života, a to se može obezbediti investicijama. O kvalitetnijem životu te populacije, pre svega treba da brine društvo, stav je „naprednjaka“.

Stariji žitelji učinili su mnogo za državu i zato se Grad trudi da im uzvrati brigom i pažnjom, rekao je gradonačelnik Niša i član predsedništva SNS-a prof.dr Zoran Perišić. On je rekao i da bi kapaciteti centra treba da budu veći, obrazloživši zašto Niš još uvek nema Zavod za gerontologiju.

Potpredsednik  i član predsedništva SNS-a i gradonačelnik Niša, kao i predsednici Opštinskih odbora ove stranke, obišli su i poodmaklu izgradnju novog bloka za dnevni smeštaj starijih osoba, kojeg finansira SAD, a biće završen sredinom ove godine.

 

 

Povezane vesti