018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Stanje povređenog u pucnjavi kod Starog groblja stabilno (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

V.T. rođen 1988 godine, iz Niša, koga je sinoć nepoznati napadač, nešto posle 22 časa nadomak Starog groblja ranio, nije životno ugrožen, i sada se oseća dobro, kažu u niškom Kliničkom centru. Ranjenika koji je zadržan na odeljenju ortopedije za sada čuvaju pripadnici niškog odreda žandarmerije, a prema rečima lekara, on bi za nekoliko dana mogao da bude otpušten iz bolnice na kućno lečenje.
Dve nedelje nakon ubistva Vuka Stoiljkovića, koje je izazvalo masovne proteste Nišlija, i apele za mirniji grad, još jedna pucnjava i pokušaj ubistva u Nišu.
Kako policija saopštava, a kako je do sada utvrđeno istragom, u trenutku kada je V.T ušao u automobil, nepoznato lice je prišlo i iz vatrenog oružja kalibra 7,65 zapucalo u pravcu vozila. Tom prilikom V.T je jednim hicem ranjen u nogu, nakon čega je ambulantnim kolima hitno prebačen u urgentni centar niškog Kliničkog centra. Ranjenik se trenutno nalazi na odeljenju ortopedije, gde ga danonoćno čuvaju pripadnici niškog odreda Žandarmerije.
Uviđaj su sinoć na licu mesta izvršili zamenik Višeg javnog tužioca u Nišu i policijski službenici niške PU, a kako navode, utvrđivanje identiteta izvršioca i okolnosti pod kojima se ovo krivično delo dogodilo je u toku.