018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

SPS – vanredni pres

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Na vanrednoj pres konferenciji Socijalističke partije Srbije najviši funkcioneri ove opcije u Nišu komentarisali su aktuelna politička dešavanja u gradu.

U SPS- u smatraju da nisu izneverili očekivanja građana Niša i da su za poslednjih godinu dana uspeli da ostvare veliki broj predizbornih obećanja, kao i da ne traže promenu koalicionog sporazuma.

- Socijalistička partija Srbije je najstarija politička opcija u Srbiji sa najvećim stepenom političke kulture - izjavio je Igor Novaković, predsednik Okružnog odbora u Nišu, koji kaže i da imaju primedbe na nedovoljnu koordinaciju između koalicionih partnera, kao i da nisu bili uključeni u donošenje odluke o rebalansu budžeta.

Na konferenciji su prokomentarisana i nedavna događanja oko navodnog spiska za smenu funkcionera u Nišu. Igor Novaković je ovom prilikom citirao patrijarha Pavla :  „Ne uzdigni se, ponizićeš se. Ponizi se, uzdignućeš se“, i da je u pitanju samo loša komunikacija.

Zatvaranje Narodne kuhinje u Nišu u Socijalističkoj partiji Srbije oštro osuđuju, jer je bez obroka ostalo preko 6.000 ljudi, a kako kaže Novaković, svaki ljudski život vredniji je od milimetra asfalta.

Povezane vesti