018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

SPS: „Stezanje kaiša“ i za funkcionere (VIDEO)

Komentari: isključeni

Nema podela unutar SPS-a i stranka je jedinstvena, poručili su niški socijlisti sa zajedničkog sastanka izabranih i postavljenih funkcionera iz čitavog okruga. Pokrenuli su i inicijativu da Ivica Dačić ponovo bude izabran za predsednika stranke na predstojećem kongresu. Razgoravalo se o dosadašnjem radu, ali i planovima za narednu godinu. U SPS-u kažu da  se spremaju za sve što predstoji u 2014. od „stezanja kaiša“ do kadrovskih pomena, ukoliko za njima bude bilo potrebe. Ako do njih dođe, poručuju, to će i da objave. 

Nema unutrašnjih sukoba među niškim socijalistima. O problemima se priča unutar stranke, i ako bude novih kadrovskih rešenja to će biti objavljeno. Ovako u vrhu niškog SPS-a komentarišu pisanja pojedinih medija da je u njihovim redovima došlo do promene.

A ko je i šta, do sada radio od izabranih i postavljenih funkcionera, razgovaralo se na zajedničkom sastnku predstavnika SPS-a iz čitavog okruga. Jedinstvo stranke, politička tranzicija, eventualne kadrovske promene, nacrt gradskog  budžeta za 2014, ali i primena mera vlade – sve se našlo na dnevnom redu. Socijalisti traže da i njihovi funkcioneri stegnu kaiš.

Da li će izbora biti naredne godine socijalisti ne komentarišu. Šta god da bude, kažu, žele da ojačaju stranku.  Dodaju,  sa koalicionim partnerima, ima različith mišljenja, ali nema problema.

Na sastanku se razgovaralo i o predstojećem kongresu SPS-a. Socijalsti poručuju  da podržavaju svog lidera i da bi svako mogao da primeni njegovu poruku – nije vreme da se pita šta možemo da očekujemo od države, već šta možemo da uradimo za nju.

Povezane vesti