018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sportska oprema za školu „14. oktobar“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

Škola za osnovno i srednje obrazovanje dece ometene u razvoju “14.oktobar” bogatija je za novu sportsku opremu. Donirala je gradska opština Medijana, u kojoj najavljuju, da će se, iako se škola ne nalazi na njihovoj teritoriji, i dalje truditi da školu učini dostupnijom, funkcionalnijom i lepšom za sve njene đake.

Novopristigle strunjače, pilates lopte i oprema za stoni tenis, izmamile su osmehe na lica đaka škole “14.oktobar”. U rukovodstvu kažu da je svaka pomoć za ovu decu dobrodošla, kako bi vreme koje provode u školi bilo što kvalitetnije, ali i stimulišuće za njihovo psihičko i fizičko zdravlje.

Ova donacija gradske opštine Medijana školi za decu ometenu u razvoju, samo je jedna od mnogih u poslednjih godinu dana, kažu u rukovodstvu. Najavljuju slične akcije i za naredni period.

Škola “14.oktobar” jedna je od najsavremenijih za rad sa decom koja imaju psihofizičke smetnje u ovom delu Srbije. Trenutno je pohađa oko 200 dece, što osnovaca što srednjoškolaca, a za narednu godinu, u rukovodstvu najavljuju i rad sa slepom i slabovidom decom.

Povezane vesti