018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

SNS u Nišu obeležava pet godina postojanja (VIDEO)

Srpska napredna stranka sutra u Nisu obeležava  petogodišnjicu postojanja. Kovencija će se održati u 12 sati u Narodnom pozorištu uz prisustvo rukovodstva stranke. Prethodno će predsednik stranke, Aleksandar Vučić, na platou ispred Narodnog pozorišta razgovarati sa građanima.

- Naš predsednik  Aleksandar Vučić rekao je da rejting Srpske napredne stranke govori o tome da su građani u ovoj stranci prepoznali vredne, poštene ljude kojima je na prvom mestu dobrobit Srbije, a ne lični interesi - isakao je niški funkcioner SNS-a, Darko Bulatović povodom obeležavanja 5 godina postojanja stranke.

Bulatovic kaže da predsednik SNS-a želi da sutra, 20. oktobra u 12 sati, pre početka proslave razgovara sa Nišlijama na platou ispred Narodnog pozorišta. Na taj način Vučić želi da nastavi sa praksom koju je, svojim dolaskom, na mesto potpredsednika Vlade Srbije uveo, a to je stalna   provera rada svojih članova i kakvo mišljenje imaju građani o njima. Uz to, predsednik SNS-a želi da čuje  predloge i sugestije  ovog dela Srbije.

Kao najveće uspehe stranke, Bulatović ističe da je SNS dolaskom na vlast ispunila sva predizborna obećanja – pre svega državni interesi su stavljeni iznad stranačkih, Srbija je postala bezbedna zemlja, borba protiv korupcije je pokazala da nema nedodirljivih, rešavaju se problemi Srba u južnoj pokrajini, u međunarodnoj politici učinjen je značajan napredak, poboljšani su odnosi sa susednim zemljama, a prvi put je jedna stranka pokrenula pitanje rada svojih ministara i izvršila rekonstrukciju. Bulatović kaže da je na taj način potvrđena Vučićeva  poruka -Vreme je da dokažemo da može drugačije i bolje da se upravlja zemljom, da se vrednije radi kako bi se sutra bolje živelo.

Povezane vesti