018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

SNS Palilula: Jednoglasno za Vučića (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Opštinski odbor Palilula Srpske napredne stranke doneo je jednoglasno odluku da Aleksandra Vučića predloži za predsednika stranke na predstojećoj sednici skupštine SNS-a, zakazanoj za 25. januar 2014.godine.

Time mu je istovremeno data apsolutna podrška da istraje u borbi protiv kriminala i korupcije, istakao je na konferenciji za novinare Boban Džunić predsednik opštinskog odbora Palilula.

Naprednjaci su odlučni da nastave borbu protiv korupcije i kriminala, i da rukovodstvo stranke bude povereno najsposobnijim kadrovima koji su u svom dosadašnjem radu postigli najbolje rezultate.

U SNS-u nema mesta za one koji rade protiv interesa stranke ili su povezani sa kriminalcima. Poštujući dosledno princip odgovornosti, predsedništvo SNS-a, donelo je odluku o smeni pojedinih direktora i funkcionera u lokalnim samoupravama, posle preispitivanja njihovog dosadašnjeg rada

Ništa i niko ne može uplašiti SNS, niti pomeriti predsednika stranke Aleksandra Vučića sa ključnih pozicija u državi i stranci, niti zaustaviti Srbiju i sve koji žele poštovanje principa zakonitosti i jednakosti za sve građane, rečeno je na konfereciji za novinare u sedištu opštinskog odbora Palilula Niš Srpske napredne stranke.

 

Povezane vesti