018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

SNS: Nema zaštićenih

Povodom privođenja Miloša Milovančevića, potpredsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Niš, ističemo da se u potpunosti zalažemo za sprovođenje borbe protiv korupcije i kriminala u svim segmentima društva.

Svako ko se na bilo koji način ogreši o zakon mora da odgovara. Današnja akcija državnih organa u potpunosti potvrđuje činjenicu koju je predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, ponavljao prethodnih meseci, a to je da je borba protiv kriminala i korupcije neselektivna i da u njoj neće biti zaštićenih.

GO SNS daje podršku svim državnim organima u obavljanju poslova iz njihove nadležnosti i traži da ovaj postupak sprovedu u skladu sa zakonom, ne uzimajući u obzir da li je stranka kojoj pripada Milovančević na vlasti ili ne.

Ukoliko se dokaže da je Miloš Milovančević kriv snosiće zakonske posledice, ali i konsekvence unutar stranke. Stav SNS-a je da svako ko je kriv, bez obzira na funkciju, mora da odgovara pred zakonom za svoje postupke.

Stoji u saopštenju predstednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Niš, prof. dr Zorana Perišića.

Povezane vesti

  • Brankica Todorov

    Ako je tako kako kazete, onda proverite inspekciju rada i ,,BENETONOVE,,kooperativne firme ,,PLANET SISTEM,, i,,ROMA KONSALTING,,. Naime, ove dve firme drze radnike neprijavljene i deo zarade isplacuju na ruke a inspekcija cuti na sve prijave jer muz sekretarice Svetlane radi negde u gradskoj vladi.