018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

SNS: Nema famoznog spiska

Informacije o smeni funkcionera Srpske napredne stranke u Nišu, kojima se javnost danima zasipa, definitivno nisu tačne i famoznog spiska nema, istakao je predsednik Gradskog odbora i gradonačelnik Niša, prof. dr Zoran Perišić.

On dodaje da niški „naprednjaci“ jesu i biće jedinstveni, a plasiranje ovakvih glasina obično je podrivanje najjače stranke u Srbiji.

- Ako je nekome bio cilj da se dosadašnji rezultati funkcionera Srpske napredne stranke obezvrede, kao i da se šire glasine o raskolu među članovima, to niko u ovoj partiji neće dozvoliti – rekao je predsedsednik GO SNS-a i prvi čovek Grada, prof. dr Zoran Perišić.

Na konferenciju su pozvani svi funkcioneri „naprednjaka“ koji se pominju da su stavljeni na spisak, kako bi se svima, a pre svega javnosti, pokazalo da je ova partija nepodeljena i da problema nema, ni unutar stranke, niti  na funkcijama koje obavljaju u gradu, opštini ili javnim preduzećima.

O celoj situaciji obaveštena je i centrala stranke, a ukoliko se ispostavi da je priču o spiskovima širio neko iz redova „naprednjaka“, za šta trenutno nema ni naznaka, snosiće konsekvence po Statutu, bez izuzetaka, poručuju iz SNS-a.

Povezane vesti

  • Grejs Keli

    Naravno da nema famoznog spiska o kome je SPS rastrubio na sva usta pokušavajući da skrene pažnju sa sebe i svojih mućkanja! U SNSu su svi složni….to što nesloga vlada među SPSosvkim mlađim i starijim kadrovima, što u URSu koji još uvek postoji Bane Banana nema većinu to verovatno za medije i nije interesantno