018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

SNS menja više ministara

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

          Glavnom odboru SNS-a predložiću promenu više ministara, a od koaliciionih partnera očekujem isti nivo odgovornosti, rekao je nakon sednice Predsedništva stranke lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

Glavni odbor stranke 20. jula doneće konačne odluke o tome kako će biti izvršena rekonstrukcija celokupne izvršne vlasti, kaže Vučić.

Lider SNS Aleksandar Vučić najavio je da će ta stranka sledeće subote, održati sednicu Glavnog odbora na kojoj će biti donete definitivne odluke kako će biti izvršena rekonstrukcija Vlade Srbije, javnih preduzeća, javnih službi, celokupne izvršne vlasti.

„Mi smo imali ozbiljne, duge razgovore, o ciljevima, programu. Ključni cilj je zapošljavanje Srbije, zapošljavanje građana i spuštanje nivoa nezaposlenosti ispod 20 odsto“, rekao je Vučić na konfereciji za novinare po završetku sednice Predsedništva SNS-a.

Vučić je rekao da je od Predsedništva tražio ono što će, kako je rekao, tražiti i od Glavnog odbora stranke da prihvate najozbiljnije promene, jer ovo je prvi put da jedna vlada bez prevelikog pritiska javnosti i opozicije raspravlja o sopstvenoj rekonstrukciji.

Povezane vesti