018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Smena pomoćnika uživo (VIDEO) [UPD]

Direktor niškog Kliničkog centra, prof. dr Zoran Radovanović, najavio je u Jutarnjem programu Niške televizije smenu svog pomoćnika prof. dr Saše Živića. Ovakvu odluku Radovanović je doneo posle Živićevog gostovanja u istoj emisiji, gde je govorio o poslovanju ove zdravstvene ustanove, o nedostatku kadrova i o nerazumevanju Ministarstva zdravlja za probleme sa kojima se doktori i pacijenti u Nišu svakodnevno susreću.
Radovanović je obrazložio da je odluku o smeni doneo jer smatra da je dr Živić iznošenjem takvih stavova naneo štetu ugledu ove zdravstvene ustanove.

Prof. dr Saša Živić podneo je ostavku na mesto pomoćnika direktora Kliničkog centra Niš. Iz ove ustanove nam je i obaveštenjem potvrđeno da od danas dr Živić više ne obavlja ovu funkciju.

Prof. Živić rekao je da je ostavka njegov lični čin. Kako nam je obrazložio, on ne želi da zbog toga što je u programu NTV govorio istinu, bilo ko snosi posledice: „Ne želim da zbog mog mišljenja iko snosi posledice i neka mi neko objasni šta sam rekao što nije u redu i šta sam slagao.“

Povezane vesti

  • doktor KC

    Zašto ne stavite snimak, da možemo da vidimo i mi koji smo u to vreme radili?

  • dr

    O kakvom ugledu direktor govori? Odavno su pogazili taj ugled a sada se samo koprcaju da sto duze ostanu tu gde su! Da je taj ugled stvaran nikakvi stavovi ga ne bi narusili! Pohvale za iskrenost dr Zivicu.