018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Smanjeno interesovanje za zimovanja (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Interesovanje Nišlija za zimovanje manje je nego prethodnih godina, kažu u Turističkim agencijama. Iako se ranom rezervacijom aranžmana može ostvariti popust, čini se da je iz kućnog budžeta sve teže izdvojiti novac za ovakav vid odmora. Jeftiniji aranžmani mogu se naći u Bugarskoj, dok je Kopaonik jedna od skupljih destinacija, kažu u Turističkoj agenciji Aeroturs.

Iako se i ove godine mogu naći jeftinija zimovanja, naročito ako se rezervišu ranije, ekonomska situacija ipak utiče na prodaju aranžmana, pa je interesovanje nešto slabije, kažu iz jedne niške turističke agencije.

Među najpopularnijim, ali i jeftinijim, su aranžmani u Bugarskom ski-centru Bansko koje je prema nekim listama na prvom mestu najpovoljnijih u Evropi. Oni koji žele da odmor provedu u našoj zemlji, a za zimovanje mogu izdvojiti nešto više novca, odličan provod mogu naći u najvećem skijaškom centru u Srbiji, Kopaoniku.

Ko nije u mogućnosti da zimuju u nekim od najskupljih evropskih ski-centara poput onih u Austriji, Švajcarskoj ili Francuskoj, prijatan odmor i dobar provod za manje novca mogu pronaći na Zlatiboru, Staroj planini ili u nekoj od srpskih banja.