018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Slobodna zona“ od 9. do 11. novembra

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Filmski festival „Slobodna zona“ u organizaciji Odbora za ljudska prava i Niškog kulturnog centra počinje 9. i završava se 11. novembra. U tri festivalska dana publika će moći da vidi 6 filmova, a posle projekcija, u maloj sali NKC-a biće organizovani razgovori sa posetiocima na temu “Migranti u našim životima”.

U Beogradu se “Slobodna zona “ organizuje već devetu godinu i trajaće od 7 do 13. novembra. U Nišu će, u isto vreme, biti prikazan deo ovogodišnjeg , beogradskog festivaskog programa, što je novina u odnosu na prethodnu godinu. ”Slobodna zona” počinje u subotu , 9.novembra u 18 sati , kada će biti prikazan film “Lunchbox”.

Nakon projekcija filmova, posetioci će biti u prilici da učestvuju u razgovorima pod nazivom “Migranti u našim životima” , razgovore uređuju i vode : Ivan Milenković – novinar, Adrijana Zaharijević – filozof, Nikola Dedić – istoričar umetnosti i Bojan Blagojević – filozof. Ulaz za sve projekcije je besplatan, a “Slobodnu zonu” organizuju, drugi put u Nišu , Odbor za ljudska prava i Niški kulturni centar.

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti