018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Sleteo prvi avion iz Moskve (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

”Aerdrom je motor razvoja grada ali i čitavog regiona”, istakao je Vladica Đurđanović vršilac dužnosti direktora aerodroma Konstantin Veliki posle sletanja prvog aviona iz Moskve sa 164 putnika.
Reč je o čarter letovima Niš-Moskva-Niš u organizaciji domaćih turističkih agencija. Ruski turisti boraviće na Kopaoniku, u Prolom banji i Lukovskoj banji, a naši putnici leteće dirertno iz Niša za Moskvu i Sankt Peterburg.
Četiri turističke agencije iz Niša organizovale su ovu zimsku turističku turu. Ruski turisti zainteresovani su za naše zimske turističke centre, pre svega Kopaonik, a Nišlije će imati priliku da u okviru sedmodnevnih novogodišnih aranžmana posete Moskvu i Sankt Peterburg, Ermitaž, Carsko selo i druge turističke znamenitosti Rusije.
Veći broj letova na međunarodnim linijama ne zavisi samo od Niškog aerodroma, već i od turističkih organizacija i agencija kao i avio-kompanija. Na niškom aerodromu čine sve da privuku što veći broj putnika i turoperatera. Od marta 2015. godine biće smanjene cene nekih usluga na aerodromu, kaže v.d. direktor aerodroma Vladica Đurđanović.